vineri, 18 septembrie 2015

NOUTATI MCDERMOTT 2015 - OFERTA SPECIALA 20% DISCOUNT

Pentru acest an McDermott ne surprinde cu cateva surprize foarte placute. Dintre noile modele aparute, puteti gasi pe stoc o parte din ele, dar grabiti-va pentru ca sunt doar cate 1 exemplar din fiecare!


G-SERIES (aceste tacuri sunt in varianta standard cu shaft superior G-Core)

G230 - http://mcdermottcue.com/g230.php




G327 - http://mcdermottcue.com/g327.php




G329 - http://mcdermottcue.com/g329.php




G418 - http://mcdermottcue.com/g418.php





SERIA STAR


S53 - http://mcdermottcue.com/s53.php



S54 - http://mcdermottcue.com/s54.php



S58 - http://mcdermottcue.com/s58.php



S59 - http://mcdermottcue.com/s59.php




SERIA LUCKY

L46 - http://mcdermottcue.com/l46.php




L50 - http://mcdermottcue.com/l50.php




L52 - http://mcdermottcue.com/l52.php




Doar aceste tacuri au pret special cu 20% mai mic decat pretul de catalog de pe site ul oficial McDermott. Pentru urmatoarea comanda, de la inceputul lui octombrie, preturile vor fi cele obisnuite, adica -10% fata de pretul oficial, cel recomandat de producator.

Reamintesc ca McDermott este o marca ce anul acesta implineste 40 ani de activitate si cu aceasta ocazie a lansat mai multe modele noi pentru dumneavoastra. Tacurile sunt realizate exclusiv in USA, fiind printre ultimii care nu si au mutat linia de productie in China. 

McDermott este o marca de renume, aflata in top 5 mondial atat din punct de vedere al vanzarilor cat si al calitatii. Eu sunt primul dealer autorizat McDermott in Romania (http://www.mcdermottcue.com/locator/results_details.php?id=627&dist=) si ma ocup cu vanzarea de tacuri de peste 7 ani, fiind implicat si in organizarea de concursuri in urma cu cativa ani. Preturile mele sunt cele mai mici de pe piata. 

Tinand cont si de faptul ca Mcdermott ofera cel mai bun raport calitate pret cred ca decizia nu poate fi decat una singura: McDermott USA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu